12 Kasım 2012 Pazartesi

İşte Seçmen Burada Emrullah İşler !



 Emrullah İşler ! AKP Ankara milletvekili. Hakkında AKP Ankara milletvekili olması dışında hiçbir şey bilmiyorum. Nerelidir , ne mezunudur , nerelerde çalışmıştır , hangi görevlerde bulunmuştur , " idoolojisi " nedir vs. hiçbirine bakmadım. Açıkçası ; umrumda da değil ! Bu yazıyı sadece twitter'daki konuşmaları üzerine  yazıyorum.

  " İktidarları döneminde Kerkük'ü ziyaret edemeyen sözde milliyetçilere dışişleri bakanımız 75 yıl sonra gerçekleşen ziyareti armağan olsun " ( 02.08.2012 tarihli tweet ) tweetinizle ilgili hatırlatmalarım var. Öncelikle sözde milliyetçi/ler dediğin kişi/ler Oslo'da PKK'nın kucağına oturmamış , İmralı canisi ile görüşmemiş ( yani " şerefli " ) , Habur'da PKK'lıları davul zurna ile karşılayıp çadır mahkemelerde yargılamamış , Milliyetçi Hareket Partisi'nin lideri ve milletvekilleridir ! Öncelikle bunu bilin ! Ayrıca Dışişleri Bakanı'nın diplomasiye ve resmiyete aykırı olarak Kerkük ziyaretinin sonucunda Ramazan Bayramı'nda baram namazını Kerkük'te Türkmen kardeşlerimiz ile beraber kılacak olan MHP lideri Sn. Devlet Bahçeli'inin Irak'a gidişi diplomatik yollar ile engellenmiştir.

  " MHP engelleme yapayım derken tarihi bir hata yaparak kürsü işgali yaptı. Ancak kısa sürede yerlerine gönderildiler!! Devlet bey çok kızacak! Allahtan MHP nin başında Devlet Bahçeli var. İşin tadı fazla kaçmadan olaya el koydu ve aklı selim galip geldi. " ( 07.11.2012 tarihli tweetler ) tweetinizle ilgili de hatırlatmalarım var. Devlet Bahçeli'nin böyle bir talimatı olmadığı halde varmış gibi yazmanız sonrasında da vekilimiz Sinan Oğan'a " Devlet Bahçeli gibi aklı Selim sahibi birisinin kürsü işgalini tasvip etmeyeceği malum. "( 07.11.2012 tarihli tweet ) şeklinde mini bir değişim ile üzeri örtülü ( hiçbir şey olmamış gibi ) şeklinde demenizi de not ettim. Ve sonrasını da.

  
Yine vekilimiz Sinan Oğan'a bu mini değişiminiz akabinde kendinizi savunmak adına " ... 5. viteste kullandığınız muhalefet hakkını birden bire niçin 1. vitese çektiniz ? " ( 07.11.2012 tarihli tweet ) sorunuza cevabı meclisteki konuşmalardan ve çıkan arbedelerden anlamanız gerekir. Hatırlamıyorsanız Google'da aramak birkaç saniye.

  Son olarak " Sokaktaki MHP liyle Meclisteki arasında hiçbir fark yok ! Onlar da bağırıp çağırıyor bunlar da !!! " ( 07.11.2012 tarihli tweet ) tweetiniz için MHP'li genç bir seçmen olarak az cümle ile çok şey söylemek istiyorum. Benim vicdanım çok rahat. Ben Oslo'yu biliyorum , Habur rezaletini biliyorum , Hizbullahçıları nasıl saldınız biliyorum , milli bayramlarda nasıl karışıklık çıkartıyorsunuz biliyorum , Türklüğü nasıl yok etmeye çalışıyorsunuz biliyorum , BOP'u biliyorum , çuval olayını ve ABD'ye verilemeyen nota olayını biliyorum , çuval olayının mimarının ayağına kırmızı halı serdiğinizi biliyorum , mecliste nasıl sahte oy kullandığınızı biliyorum , şehitlerimize " birkaç Mehmet " dediğinizi biliyorum , kongrenize şeref konuğunuz olan Barzani ile duyduğunuz gururu biliyorum ve daha birçok şeyi biliyorum. Son olarak da malum yasayı.

  Bizleri , MHP'yi başkaları ile karıştırmayın. Biz milletiz , siz vekilsiniz ! Biz oy verir seçeriz , siz talepleri değerlendirir uygularsınız ! Size milleti çekiştirmek , hatta tweetinizdeki gibi kötüleme hakkını kim veriyor ? Milletvekili ne demek ? Kendi partisinden olmayan seçmen hakkında ahkam mı kesmek demek ? Peki başbakanın " MHP'li kardeşlerim " demesine ne diyeceksiniz ? Siyaset şerbeti mi , siyaset oyunu mu ? Hangisi ? Sizler oturup bizlerle dalga geçemezsiniz ! Bu vatan için ölmeyi göze almış , Türk milletini ayrım yapmadan bir bütün olarak gören ve seven insanlar hakkında bu şekilde yorumda bulunmak hiç kimsenin haddi değildir ! Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

5 Kasım 2012 Pazartesi

Kongre Sonrası İcraat !



  MHP 10. Olağan Büyük Kongresi'ni pazar günü yaptı. Liderimiz Devlet Bahçeli , 725 oy alarak yeniden genel başkan oldu. İnşallah bu sonuç tüm ülkücü milliyetçi camiada ve Türkiye'de hayırlara vesile olur.

  Türkiye'nin milli değerlerinin , milli yapısının tek gerçek savunucusu olan MHP'yi silmek isteyenlerin oyunları kongrede boşa çıkmıştır. Kongrede kavga ve ayrışma bekleyen ( uman ) hainlerin planları , 3 hilalin altında toplanan Türk milliyetçisi ve Ülkücülerin dik duruşu , ülkü birliği-bütünlüğü ve sağ duyuları ile boşa çıkmıştır !

  Kongre hakkında binlerce şey söylenebilir. Lakin bu saatten sonra mühim olan , bundan sonraki süreçte yaşanacak olanlardır. Bundan sonraki süreçte atılacak her adım hayati değer niteliğindedir !


" Bizim , Türk milletine yan bakan herkesle hesabımız vardır ! " denildi , hesap sorma vaktidir ! Türk milletinin milli bütünlüğüne kast eden alçaklar ebediyen susturulmalıdır , önleri kesilmelidir.

" Türk tarihini yargılatanlarla , İmralı düşkünleriyle hesabımız vardır ! " denildi , hesap sorma vaktidir ! İmralı'daki veled-i zinaya tapanların , ev hapsi çalışması yapanların , bebek katili bu veled-i zinaya konfor sağlayanların , kaale alanların ve onlara rehberlik edenlerin sesleri kesilmelidir

" Artık zaman ; her yere , herkese ve her gönüle ulaşma zamanıdır ! " denildi. Teşkilatlar sürekli aktif olacak şekilde dizayn edilmeli ve teşkilatlar yerel seçimler için artık start vermelidir ! Genel Merkez de yapılan faaliyetleri yakından kontrol etmeli , istişare bırakılmamalıdır !

" Türkiye Devleti sokakta bulunmamıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti tektir , devletin kurucusu Türk milletidir. " denildi. Devletin kurucusu olan Türk milletine sürekli gidin. Gidip dert dinleyin. Dert dinleyip çalışın. Çalışın ki , kazanan " önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben olsun " ! Kazanan Türk milleti olsun !

" Türk milliyetçileri hak ve hukuku savunmak için herşeyi göze alacaktır ! "
denildi , şimdi göze alma zamanıdır ! Milli birliğimizi , tarihimizi , ismimizi silmeye çalışan hain sürüsüne anlayacakları dilden " dur 
" demek bizim hakkımızdır ! Bu uğurda herşeyi göze alalım !
Yazılacak daha çok şey var.
Ama yapılacak şeyler... Onlar daha da çok !
Zaman artık çalışma zamanıdır , el birliği ile.

Cenab-ı Allah bu süreçte emeği geçecek olandan şimdiden razı olsun , ona yar ve yardımcı olsun.


Allah(c.c) doğruyu söyleyenlerle beraberdir !