30 Eylül 2012 Pazar

AKP Barzani'yle Gurur Duyuyor !



  " Ne kadar güçlü olursanız olun PKK'yı Kandil'den çıkaramazsanız " deyip teröre alenen moral ve güç veren , PKK'yı terör örgütü olarak görmeyip PKK'nın hamiliğini yapan , " PKK ile savaş için peşmerge göndermeyeceğimizi ABD'ye söyledik " deyip efendisinin adını da tehditkar bir tavır ile çekinmeden söyleyen , " Bağımsız Kürdistan Devleti müjdesi vermek için doğru günü bekliyoruz " diye kahpece açıklama yapan Barzani itini " şeref konuğu " olarak getiren ve kongrede söz hakkı verip konuşturan AKP'ye söyleyecek çok sözümüz var !

  Irak'ta Türkmen kardeşlerimizi katledip geride kalanları  hapseden ve Süleymaniye'de askerlerimizin başına çuval geçirildiğinde Amerikan askerlerine yardım eden peşmergenin başı PKK'nın bakıcısı Barzani , PKK'nın bitmesi için (!) ve sözde Kürt Sorunu'nun çözümü için AKP/ABD tarafından artık gözle görünür şekilde ön planda tutuluyor. Ayağına serilen kırmızı halılardan tutun ağabey hitaplarına kadar herşey Barzani'nin ayağına kadar getiriliyor , hürmet ediliyor , alkışlattırılıyor. Hatta bugün kongrede olduğu gibi " Türkiye seninle gurur duyuyor " şeklinde rezilce tezahürat yaptırtılıyor !

  Bugün aziz şehitlerimizin kemikleri sızladı ! Bugün şehit ailelerinin yürekleri bir kez daha yandı ! Bugün vatanını , bayrağını , ezanını seven Türk milletinin fertlerinin sabrı taştı ! Bugün öz kimliğini unutmuş , şerefinden göstere göstere taviz verip paraya ve koltuğa tapan zavallılar ise gününü gün etmeye , paralarını ve koltuklarını sevmeye devam etti.

  Bu rezil güruh bize şunu sorabilir ; Barzani hakkında bunca şey yazılıyor çiziliyor. Peki Barzani hiç mi PKK'yı uyarmadı , hiç mi kınamadı ? Evet uyardı , kınadı ! Peki PKK bu uyarı ve kınamaya karşı tavrı ne oldu ?

  PKK Kuzey Irak'ta perşmergeyi mi vurdu ?
Hayır.

  PKK Kuzey Irak'ta peşmergenin karakolunu mu taradı ?
Hayır.

  PKK Kuzey Irak'ta araç mı yaktı ?
Hayır.

  PKK Kuzey Irak'ta adam mı kaçırdı ?
Hayır.

  PKK Kuzey Irak'ta Peşmerge analarını mı ağlattı ?
Hayır.

  PKK bizim canlarımızı , sizin " birkaç Mehmet " veya " kelle " dediğiniz yiğit Mehmetçiklerimizi vuruyor kahpece !

  PKK bizim yiğitlerimizin elleri öpülesi analarını ağlatıyor !

  PKK bizim ciğerlerimizi yakıyor , Barzani'nin ise piş işkembesini doyuruyor !

  PKK'nın soysuz Barzani'ye verdiği herhangi bir zarar yok. Olamazda.
 
  Uyuşturucu karşılığı verilen para ve silahlar ; kaçırılan , köle yapılan insanlar... Her şey oynanan kirli oyunun birer parçası.
 
  Hepsi sistemli bir döngü içerisinde , masa sahibi devletler üstü ihanet odaklarının kontrolünde.
 
  Kongre boyunca yaptığınız alıntılar , süslü konuşmalar , icraatler , şiirler , türküler ve diğerleri sizde kalsın.
 
  Kalleş bir bölünme projesinin hücre sistemli ihanet yapılanması bugün itibari ile alenen kurulmuştur.
 
  Bu kongre AK bildiğiniz tarihinize KARA bir leke olarak geçecektir !

  " Ne mutlu Türk'üm diyene ! "

Allah (c.c) doğruyu söyleyenlerle beraberdir !


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder