19 Şubat 2013 Salı

MHP Yerinde Sayıyor !


  MHP'nin 10. Olağan Büyük Kongresi'nden sonra " Kongre Sonrası İcraat " başlıklı bir yazı yazmıştım. O zamandan bu zamana neler oldu kısaca göz atalım.

  ” Bizim , Türk milletine yan bakan herkesle hesabımız vardır ! ” dedi Lider Devlet Bahçeli kongrede. Kongreden bu yana geçen zaman zarfında bu söylem tekrar etmeye devam ederken Türk milletine yan bakılmaya da el kol sallayarak devam edildi. Başbakan Erdoğan önce " Türk milliyetçiliğine karşıyız " dedi. Yakın zamanda da " Biz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına almış bir iktidarız. " dedi. Başbakanın bu söylemine karşı MHP grubu (bana göre) " misli " ile cevap verdi fakat sadece " cevap verebildi. " Bu söylemlerin önüne bozkurtça bir set çekilemedi !

  
” Türk tarihini yargılatanlarla , İmralı düşkünleriyle hesabımız vardır ! ” dedi Lider Devlet Bahçeli kongrede. Kongreden bu yana geçen zaman zarfında bu söylem tekrar etmeye devam ederken Türk tarihine linç girişimleri medya organlarınca devam etti , İmralı düşkünleri İmralı'nın adını tabiri caizse bir üst tura altın harflerle yazdırdı ! İmralı'daki enik , Başbakan Erdoğan'ın belirlediği BDP heyetince ziyaret edildi. Erbil'de sözde çözümler üzerine toplantılar düzenlendi. Belki de örtülü ödenekten bu sözde çözüm çığırtkanlığı yapan STK'lardan kurulu platformlara para aktarıldı ! MHP toplumun çöken yılgın psikolojisini tetikleyici açıklamalar yapmak yerine geleceğe dair umut vaat eden , karamsarlığa yer vermeyen ; hep bilindik tanımlar ile konuşmalar , açıklamalar , toplantılar yapmaya devam etti fakat enik düşkünlerinin sesleri kesilemedi !

  
” Türk milliyetçileri hak ve hukuku savunmak için herşeyi göze alacaktır ! ” dedi Lider Devlet Bahçeli. İç bütünlüğümüz için DTCF ve Marmara Üniversitesi'ndeki kahpe olaylara ilişkin neyi göz aldı MHP ? DTCF ve Marmara Üniversitesi ülkücüleri bugün üniversite yönetiminin haksızlıklarla dolu ağır linç girişimine maruz kalmıştır ! MHP , üniversite yönetimi üzerinde ve kamuoyunun genelinde yeterli derecede bir baskı oluşturabilmiş midir ?

  Konu başlığı çok. Yazacak şey çok. Biriktirdiklerimiz bunlardan daha da çok ! MHP , benimsediği ideoloji doğrultusunda ortaya attığı söylemleri fiilen hayata geçirmesi için daha kaç zaman geçecek bilmiyorum. Günler birbirini saniyelerden daha hızlı kovalıyor. Mitinglerin verimli geçmesi , klişelerden uzaklaşılması , toplum nabzının daha iyi tutulması , parti içindeki birlik ve beraberliğin bir an önce pekişmesi en büyük temennim.

  Türkiye sonsuza kadar tükenmek bilmeyen hareket içerisinde var olacaktır ! O hareket de Milliyetçi Hareket olmalıdır !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder