24 Şubat 2012 Cuma

Hocalı'daki Ruhu Hissetmek

  Müstekreh Ermeni güruhu ve tarihi dostu ve destekçisi Rusya tarafından Hocalı'da kadın, yaşlı, çocuk gözetmeksizin şehit edilen Azerbaycan Türkü kardeşlerimiz tüm dünyaya hatırlatılmalıdır. Hatırlatılmalıdır ki , dünya bir daha böyle vahşet görmesin, insanlar acı çeke çeke can vermesin.
 
  Ama önce hatırlanmalı !..
 
  Hatırlarken kalben hissedip, iç dünyamızda yaşamalıyız her şeyi !..

  26 Şubat 1992'de bu insanlık dışı hadisede yaşanan acılar bilinmeli, bilinip o bilinçle acılara ortak olunmalıdır. Yaşanılan vahşeti gözlerimizin önüne getirmeliyiz, kendimizi orada acılar içerisinde kalan,  sevdiklerinden topraklarından ayrı bırakılan Türk kardeşlerimizin yerine koymalıyız. Ortak ruh, ortak milli duygular ile yüreklerimizi çelikleştirmeliyiz. Bir olmalıyız. Korkusuz Türk ruhunu ve bilincini diriltmeliyiz, birbirimize sıkıca kenetlenmeliyiz.

  Artık dostu ve düşmanı iyi tanımalıyız !..

  26 Şubat'ta bu soykırımı tüm dünya devletlerine bilhassa kendimize hatırlatmak amacı ile yapılacak anma etkinliklerine katılalım, ruhlarına Fatiha'lar gönderip Ermeni güruhunu protesto edelim.

  Bu siyaset üstü bir olgudur. Siyaset bugün yapılır, atılır tutulur fakat yarın durulur ve unutulur. Ama acılar. Yaşanan acıları bir bütünlük içerisinde hissetmek ve paylaşmak. Düşünün. Siyaset bugün var yarın yok. Ama kardeşlik, dostluk. Baki olan, gerçek olan bunlardır.

  Hocalı'daki ve yine Hocalı'da olduğu gibi başka Türk topraklarında yaşanan bu vahşetler ve zulümler sonucu hayatlarını kaybeden bütün Türk kardeşlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun.(Amin)

  '' Allah(c.c) doğruyu söyleyenlerle beraberdir. ''

17 Şubat 2012 Cuma

Doğu Türkistan'ın Önemi ve Çin


 Bütün ülkeler baz alındığında, son yıllarda gözle görülür biçimde en fazla gelişen ülke şüphesiz Çin'dir. Ekonomik anlamda dolara bağımlılığı hala devam etse de küresel sermayede önemli ekonomik gücü bulunan, bunun yanı sıra uluslararası kamuoyunda siyasi etkinliğini ziyadesiyle hissettiren Çin'in bu denli gelişmesini, sürekli olarak zulm ettiği Müslüman Türk kardeşlerimizi katlettiği Doğu Türkistan'ı sömürerek sağlamaktadır.

- - - - - -

   Tarihi '' İpek Yolu ''ndan günümüze kadar dünyanın en önemli  jeostratejik  bölgelerinden birisi olan Doğu Türkistan'ın ayrıca Asya'nın orta noktasında bulunması, bu önemi arttırmaktadır. 1.65 milyon km² yüz ölçümü ile Doğu Türkistan ayrıca Çin, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Afganistan, Moğolistan, Rusya, Pakistan ve Hindistan ile sınır komşuluğu yapması yine önemli bir ''jeostratejik kilit nokta'' olduğunu göstermektedir.

 - - - - - -

 Yer altı ve yer üstünde çok önemli ve çok fazla miktarda kaynak bulundurması, Doğu Türkistan’ın jeoekonomik olarak önemli bir bölge kılar. Çin’in toplam maden ocaklarının yaklaşık %85’i Doğu Türkistan’da  yer almaktadır.  2 milyon ton kaliteli kömür madenine sahip olan Doğu Türkistan’da milyonlarca ton petrol ve bakır , milyonlarca metreküp doğal gaz çıkartılması bunların yanı sıra zengin uranyum , altın , gümüş yataklarına sahip olması Doğu Türkistan’ın önemini daha da arttırmaktadır. Yer altı kaynaklarının dışında yer üstü kaynak bakımından da önem taşıyan Doğu Türkistan’da ‘’ pamuk üretimi ‘’ ilk sırada yer alır.

- - - - - - -

  Çin , ekonomisinin olmazsa olmazı haline gelen Doğu Türkistan'ı sömürüp gücüne güç katmak için her gün yeni stratejiler üretmektedir. Belirli yıllarda yapılan nüfus sayımlarında Doğu Türkistan'da yaşayan Müslüman Türklerin sayısının gittikçe azaldığı görülmektedir.  Tüm dünya ülkeleri ( Türkiye'de dahil ) insan haklarını ihlal eden, Doğu Türkistan'daki kardeşlerimizi katleden ve  ibadetlerini her türlü baskı ve zulümle engelleyen Çin'in yaptığı bu kalleşliğe olması gereken tepkiyi göstermemektedir. Doğu Türkistan'da Kızıl Çin'in yaptığı zulüm asla unutulmamalıdır !

- - - - - - - -

   '' Allah(c.c) doğruyu söyleyenlerle beraberdir. ''

2 Şubat 2012 Perşembe

İçimizdeki Emeniciler'e !..

 Türk milletinin ''sözde'' vekili

Sözde soykırım için Ermenilerden salya sümük özür dileyenlere her Türk genci gibi benim de bir çift sözüm var. Ermenilerden '' sözde soykırım için '' salya sümük özür dileyerek şanlı tarihimizde hiç olmamış bu sözde olayın kuramlaştırılmaya çalıştırılması, özürcü'lerin beyin hacimlerinin küçülmesinden ziyade onu kullanabilme yetisinin, AKP milletvekili olan bir zat'ın da aralarında bulunduğu gruplar içerisinde gittikçe daha fazla azalma gösterdiğine şahit oluyoruz. Türk Tarih Kurumu eski başkanı, MHP Kayseri milletvekili Sn. Yusuf Halaçoğlu'nun uzun ve meşakkatli uğraşları sonucu ortaya çıkarttığı '' soykırım yoktur, asla böyle bir şey olmadı '' ispatını görmemezlikten gelmek -hele ki bunu yapan milletin oylarıyla seçilmiş meclisten biri- alenen basiretsizliktir.


- - - - - 

 Düşman'ı seçen kalem

 ''Düşmanımın düşmanı dostumdur.'' deyimini sadece Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayanlar değil tüm dünya bilmektedir. Ermeni'ye dost görünüp, onlara destek verenlerin aynı zamanda ''düşmanımızın dostları'' olduğunu bilmemiz gerekir. Kendi milli menfaatlerinden kopup, alenen bölücü ve yıkıcı dış'ın isteğine yönük yazılar yazan zihniyetin karanlık ilişkilerinin varlığı ziyadesiyle görülmektedir. Kalemlerinin bekaretini satanları milli şuur bilinciyle yetişenler olarak unutmayacağız, Türk milletine de unutturmayacağız.
- - - - -
 
 Aşamaların temeli

 CIA'in beyin yıkamada kullandığı '' Ay'da petrol var '' tekniğine bakmak gerek. Günümüz sürecini iyi analiz ettiğimizde, bu tekniğin harfiyen işlemekte olduğunu rahatlıkla fark ediyoruz. '' Ayda petrol var '' tekniğinin aşamalarını 21. YY Türkiye Enstitüsü Başkanı Sn. Ümit Özdağ'dan dinleyebirsiniz. (link :  
http://www.youtube.com/watch?v=DKb5J1ZVerE )
- - - - - -
 '' Allah(c.c) doğruyu söyleyenlerle beraberdir. ''
- - - - - -