2 Şubat 2012 Perşembe

İçimizdeki Emeniciler'e !..

 Türk milletinin ''sözde'' vekili

Sözde soykırım için Ermenilerden salya sümük özür dileyenlere her Türk genci gibi benim de bir çift sözüm var. Ermenilerden '' sözde soykırım için '' salya sümük özür dileyerek şanlı tarihimizde hiç olmamış bu sözde olayın kuramlaştırılmaya çalıştırılması, özürcü'lerin beyin hacimlerinin küçülmesinden ziyade onu kullanabilme yetisinin, AKP milletvekili olan bir zat'ın da aralarında bulunduğu gruplar içerisinde gittikçe daha fazla azalma gösterdiğine şahit oluyoruz. Türk Tarih Kurumu eski başkanı, MHP Kayseri milletvekili Sn. Yusuf Halaçoğlu'nun uzun ve meşakkatli uğraşları sonucu ortaya çıkarttığı '' soykırım yoktur, asla böyle bir şey olmadı '' ispatını görmemezlikten gelmek -hele ki bunu yapan milletin oylarıyla seçilmiş meclisten biri- alenen basiretsizliktir.


- - - - - 

 Düşman'ı seçen kalem

 ''Düşmanımın düşmanı dostumdur.'' deyimini sadece Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayanlar değil tüm dünya bilmektedir. Ermeni'ye dost görünüp, onlara destek verenlerin aynı zamanda ''düşmanımızın dostları'' olduğunu bilmemiz gerekir. Kendi milli menfaatlerinden kopup, alenen bölücü ve yıkıcı dış'ın isteğine yönük yazılar yazan zihniyetin karanlık ilişkilerinin varlığı ziyadesiyle görülmektedir. Kalemlerinin bekaretini satanları milli şuur bilinciyle yetişenler olarak unutmayacağız, Türk milletine de unutturmayacağız.
- - - - -
 
 Aşamaların temeli

 CIA'in beyin yıkamada kullandığı '' Ay'da petrol var '' tekniğine bakmak gerek. Günümüz sürecini iyi analiz ettiğimizde, bu tekniğin harfiyen işlemekte olduğunu rahatlıkla fark ediyoruz. '' Ayda petrol var '' tekniğinin aşamalarını 21. YY Türkiye Enstitüsü Başkanı Sn. Ümit Özdağ'dan dinleyebirsiniz. (link :  
http://www.youtube.com/watch?v=DKb5J1ZVerE )
- - - - - -
 '' Allah(c.c) doğruyu söyleyenlerle beraberdir. ''
- - - - - -

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder