24 Şubat 2012 Cuma

Hocalı'daki Ruhu Hissetmek

  Müstekreh Ermeni güruhu ve tarihi dostu ve destekçisi Rusya tarafından Hocalı'da kadın, yaşlı, çocuk gözetmeksizin şehit edilen Azerbaycan Türkü kardeşlerimiz tüm dünyaya hatırlatılmalıdır. Hatırlatılmalıdır ki , dünya bir daha böyle vahşet görmesin, insanlar acı çeke çeke can vermesin.
 
  Ama önce hatırlanmalı !..
 
  Hatırlarken kalben hissedip, iç dünyamızda yaşamalıyız her şeyi !..

  26 Şubat 1992'de bu insanlık dışı hadisede yaşanan acılar bilinmeli, bilinip o bilinçle acılara ortak olunmalıdır. Yaşanılan vahşeti gözlerimizin önüne getirmeliyiz, kendimizi orada acılar içerisinde kalan,  sevdiklerinden topraklarından ayrı bırakılan Türk kardeşlerimizin yerine koymalıyız. Ortak ruh, ortak milli duygular ile yüreklerimizi çelikleştirmeliyiz. Bir olmalıyız. Korkusuz Türk ruhunu ve bilincini diriltmeliyiz, birbirimize sıkıca kenetlenmeliyiz.

  Artık dostu ve düşmanı iyi tanımalıyız !..

  26 Şubat'ta bu soykırımı tüm dünya devletlerine bilhassa kendimize hatırlatmak amacı ile yapılacak anma etkinliklerine katılalım, ruhlarına Fatiha'lar gönderip Ermeni güruhunu protesto edelim.

  Bu siyaset üstü bir olgudur. Siyaset bugün yapılır, atılır tutulur fakat yarın durulur ve unutulur. Ama acılar. Yaşanan acıları bir bütünlük içerisinde hissetmek ve paylaşmak. Düşünün. Siyaset bugün var yarın yok. Ama kardeşlik, dostluk. Baki olan, gerçek olan bunlardır.

  Hocalı'daki ve yine Hocalı'da olduğu gibi başka Türk topraklarında yaşanan bu vahşetler ve zulümler sonucu hayatlarını kaybeden bütün Türk kardeşlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun.(Amin)

  '' Allah(c.c) doğruyu söyleyenlerle beraberdir. ''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder