31 Mart 2012 Cumartesi

Yeni Perspektifimizde CHP'nin Olması Gereken Yeri


  Ağır bir başlangıç olabilir !

  Ağır bir idda da olabilir !

  Bunun adına ne derseniz deyin. Ulu önder Atatürk'ün vefatından sonra Cumhuriyet Halk Partisi hiçbir zaman Atatürk'ün partisi olmadı, kimse kendini kandırmasın. '' 6 Ok ''un gerçek manasını idrak edemeyip bunu savunamayan bir lideri gelmedikçe de CHP böyle kalmaya devam edecektir !.. Bilmeyen CHP'liler için oy pusulasında evet mührünü bastığı, CHP bayrağında gördüğü 6 Ok konusunda kısa bir açıkma yapayım. 6 Ok Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Halkçılık, Devletçilik, Laiklik ve Devrimciliği temsil eder. [1]  Geçmişten günümüze kadar gelişen olaylara dar bir perspektiften bakan CHP seçmeni malesef esef verici büyük bir gaflete düşmektedir.

  CHP'de gerçek 6 Ok'lar gözle görünür biçimde '' sözdeleştirilmiş '' hatta '' tasfiye edilmiştir ''. Cumhuriyet Halk Fırkası'nın 1931 yılı programındaki 6 Ok tanımlamaları '' güncelleştirilmek '' istenmektedir. CHP seçmeni durumun farkına varmalı. CHP'nin bu gidişatı ve yaptığı düzenlemeler CHP'nin '' vatansever tabanına '' ciddi anlamda zarar vermektedir.

  Ayrıca ;

  Parti içi demokrasi sorunları ile boğuşmuş ve gelecekte de muhakkak sorunlarla boğuşacak olan CHP acaba Türkiye'nin demokrasi sorunlarına ki Türkiye'de demokrasi sorununun yanında CHP'ninki bir hiçtir, nasıl bir çözüm sunabilecek ?

  '' Yargıda cemaat örgütlenmesi var diyemem '' [2] diyen ,  bu sözlerden hemen 1 gün sonra Gülen'in Amerika'daki temsilcilerini parti genel merkezinin makamında ağırlayan , genel seçim öncesi Hakkari mitinginde '' özerklik çıkışında '' bulunan [3] bir genel başkanın bulunduğu CHP'ye gönlü kayan vatan sevdalıları, bayrak sevdalıları bir kez daha düşünsün çıktıkları bu yolu.

  Burada yazılı olanlar sadece çok küçük bir kısım. Artık pencerelerimizi genişletmek, olayları doğru analiz etmek zorundayız. Bu ülke , bu millet özellikle biz Türk milletinin dinamik ve aksiyoner gençliğinden çok şey bekliyor.

  '' Allah(c.c) doğruyu söyleyenlerle beraberdir. ''



[1] http://www.chpsilifke.org/main/contend.asp?sayfaID=5

[2]  http://tgb.gen.tr/haberler/5819-yargida-cemaat-orgutlenmesi  

[3]  http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17856690.asp



29 Mart 2012 Perşembe

Kınama !..

  Bazı haber sitelerinde '' MHP'li vekiller Ahmet Türk'e ' geçmiş olsun ' dedi ! '' haberleri bilinçsizce '' copy paste '' yapılarak paylaşıldı. Böyle '' copy paste '' habercilik zihniyeti olamaz.. İnsanlara iftira atmak çok basit'leşmiş basit insanlar sayesinde. Buradaki vekiller CHP'li Hüseyin Aygün , Demir Çelik ve Veli Ağbaba'dır. Genel seçimler öncesi '' MHP'yi linç etme politikası '' taraflı bir tutumun '' yerel seçim öncesi '' de  izlendiğini belirtmek istiyorumBu asparagas haberleri paylaşanları esefle kınıyorum. Haberin doğrusunu http://www.haberiniz.com.tr/yazilar/haber51813-MHP_tabanina_yonelik_buyuk_dezenformasyon.html bu linkten okuyabilirsiniz.

  '' Allah(c.c) doğruyu söyleyenlerle beraberdir. ''

25 Mart 2012 Pazar

Unutturulanlardan sadece bir parça !..

  İnsanları domuz bağı ile öldürüp oturma odalarına gömen Hizbullah terör örgütünün beyin takımı liderleri serbest bırakıldı. [1] Hizbullahçılar , serbest bırakıldıktan sonra takibe alınmadıklarından dolayı kayıplara karıştı. [2]

  Habur rezaleti ! 19 ekim 2009'da eli kanlı terör örgütü PKK kamplarından bebek katilinin emri ile gelen '' sözde barış grubu '' 34 PKK'lı '' Liderimiz Öcalan'ın emri ile geldik. '' demelerine rağmen '' çadır mahkemeler '' tarafından AK'landılar. [3] Aziz şehitlerimizin kemiklerini göz göre göre sızlattılar.

  Askerlerimize kahpece pusu kurup şehit eden, insanlarımızı gözünü kırpmadan katleden terör örgütü PKK'nın barınağı-evi olan Kuzey Irak'a söz geçirilmedi. Peşmerge reisi ve Kürdistan'cı baş aktör Barzani
muhattap alınıp, ayağına kırmızı halılar serilerek karşılandı. [4] Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Barzani'ye '' abi '' dedi. [5]

  Sözde Ermeni soykırımı için '' büyük felaket '' diyen , Irak'ta 1.5 milyon müslümanın katili, doğal kaynak, dünya hakimiyeti ve Çin'e gözdağı amacı ile Ortadoğu ve Afrika'ya '' kanlı bahar(!) '' getiren, ABD'nin başkanı Obama TBMM'de konuşma yaptı.[6] Ayakta alkışlandı.

  4 Temmuz 2003'te Süleymaniye'de peşmerge destekli ABD askerleri hakaret ederek, tokatlayarak ve başlarına çuval geçirerek göz altına aldığı askerlerimizi Süleymaniye'den Bağdat'a götürmüş ve 60 saat sonra serbest bırakmıştı. [7] Askerlerimizin başına çuval geçiren CIA Başkanı David Petreaus Türkiye'ye geldi. Başbakan açıklamada dahi bulunmadı. [8] Başbakan '' Çuval '' olayı için muhalefet tarafından '' ABD'ye Nota ver. '' çağrısına karşı '' Ne notası veriyorsun, müzik notası mı '' şeklinde açıklama yaparak olayın kendi açısından büyüklüğünü(!) ve önemini(!) ortaya koymuştu.[9]

  Davos'ta esip gürleyen başbakan '' öldürmeyi iyi bilen '' Beyrut kasabı Şimon Peres'i TBMM'deki konuşmasından sonra alkışladı ! [10]

  Anlık güncellenen gündemde biz vatanseverlerin akıldan hiç çıkartmaması gereken konular bunlar. Unutmayın ! Unutmak, tükenmektir...

  '' Allah(c.c) doğruyu söyleyenlerle beraberdir. ''




[1] http://www.haberiniz.org/yazilar/haberiyazdir41975-Hizbullah_Liderleri_Serbest.html

[2] http://www.haberiniz.com/yazilar/haberiyazdir22739-Hizbullah_Operasyonu_basladi.html

[3]  http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=14080

[4]  http://www.mhp-adana.org.tr/haberler_detay.asp?ID=19524&baslik_id=12

[5]  http://www.etikhaber.com/content/view/88931/28/

[6]  http://www.medyafaresi.com/haber/23823/guncel-ataturkun-en-buyuk-mirasi-laik-demokrasi-obama-mecliste-konustu.html

[7]  http://www.haberiniz.com.tr/yazilar/haber46737-Cuvalin_hesabini_kim_verecek.html

[8]  http://www.haberiniz.com.tr/yazilar/haber51060-Bu_ayip_size_yeter.html

[9]  http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=157980

[10] http://www.akpgercegi.com/akpden-bir-ilk-daha-eli-kanli-simon-peres-tbmmde-baris-icin-konustu/

21 Mart 2012 Çarşamba

Nevruz Terörü ve Gerçekler

  Bölücü terör örgütü yandaşları Nevruz'u sonunda amaç dışına çıkartmayı başardılar. Daha önceki yazıdada belirttiğim gibi Kürtlerde Nevruz baharın gelişini temsil eder. [1] Her karışında Allah için, Kur'an için, vatan için, bayrak için can veren şehitlerimizin, atalarımızın kanlarının olduğu bu toprakları parçalayıp, devlet içi devlet kurmayı ( istenilen önce özerklik ardından bağımsız toprak ) [2] , eli kanlı terör örgütünün paçavra bayraklarını taşıyıp onların lehine slogan atmayı, devletin kamu mallarına ve çevreye büyük maddi zarar vermeyi , devlete baş kaldırmayı , polisimize kurşun sıkıp onu şehit etmeyi [3] temsil etmez  !..
 
  Aklı selim olan herkesin bildiği üzere PKK'nın siyasi kanadı olan BDP yine '' küresel çıkarlar doğrultusunda '' fitne tohumlarını ekti. Özgürlük ve savaş çağrıları , onların deyimiyle '' Serhildan '' ı [4] harekete geçirmek , Türkiye Cumhuriyeti'ne baş kaldırmak için ülkemizin yerinde izinsiz yasa dışı gösteriler düzenlediler. Olaylar aldı başını gitti. İpin ucu daha fazla kaçmadan Kürt kökenli vatandaşlarımız gerçeği görmeli , doğru ile yanlışı birbirine karıştırmamalıdır. Türk milleti toprağı ile, bayrağı ile, ezanı ile, Kur'anı ile, insanı ile parçalanamaz bir bütündür. Sizlerin evlatlarınızı zorla dağa PKK kamplarına götüren [5] hainlere, kızlarınızı Siirt'te vahşice katleden [6] , evlatlarına kalkan olan Nesibe Belgin'i katleden [7] cani PKK'lıları ve geçmişte sizlerin yaşadıkları köy baskınlarını , çocukların kadınların vahşice katledilmesini görmezden gelmeyin. Dostu ağlatırken , düşmanı güldürmeyin.

  İzmit'teki izinsiz BDP yürüyüşünde kızını yürüyüşte görüp sinir krizi geçiren annenin Sebahat Tuncel'e attığı tokat çok şey ifade ediyor. [8] Şırnak'ta yürüyüş yapan PKK yandaşlarını tekme tokat döven esnaf çok şey ifade ediyor. [9] Kürt vatandaşlarımız PKK'ya ve onun sözcülüğünü yapan herkese tepkisini göstermelidir. Bu tepkilerin devamı gelmelidir. Eli kanlı terör örgütünün el birliği ile bitirilmesi için bu şarttır.

  Gelecek vatanına bağlı , bayrağını seven insanlarla şekillensin.

  Ayrıca bugün Cudi Dağı'nda çıkan çatışmada şehit olan 5 polisimize Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum. Ruhları şad , mekanları cennet olsun.

  '' Allah(c.c) doğruyu söyleyenlerle beraberdir. ''





[1] http://erkintufan01.blogspot.com/2012/03/nevruz-bilincsizligi.html

[2] http://www.haberiniz.com.tr/yazilar/haber45953-Zana_Kurtlere_Ozerklik_Yetmez.html

[3] http://www.etikhaber.com/content/view/112370/50/

[4] http://www.uludagsozluk.com/k/serhildan/

[5]  http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/03/20/daga-gonderilen-dort-cocuk-yakalandi

[6]  http://www.sondakika.com/haber-pkk-lilar-4-kizi-vahsice-oldurmus-3010775/

[7]  http://www.cnnturk.com/2011/turkiye/11/01/bingoldeki.canli.bomba.pkkli.cikti/635298.0/index.html

[8] http://www.etikhaber.com/content/view/112413/50/

[9]  http://www.etikhaber.com/content/view/102284/38/

20 Mart 2012 Salı

Ardından Bakarken Gözü Yaşlı Şehidim...

  Afganistan-Kabil'de 17 Mart tarihinde vuku bulan askeri helikopterimizin düşmesi sonucu 12 askerimiz şehit oldu. Ne dersek diyelim , gidenleri geri getirmiyor bizlere ama başka gidenlerimizin olmaması için, başka ocakların sönmemesi, yüreklere yeniden kor düşmemesi için yapılabilecek çok şey var.  İlk olarak yapılması gereken ivedilikle başka ülkelerde görev yapan bütün askerlerimizin kendi topraklarımıza geri çekilmesi hemen ardından da Türkiye'nin haçlı ordusu NATO'dan tamamen ayrılması gerekir.

  12 şehidimiz için bugün saat 10:00 da Ankara Mamak'ta tören yapılacak. Törenden sonra 7 şehidimiz memleketinde, 5 şehidimiz de Kocatepe Cami'sinde kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verilecek. Şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun. Ailelerine, geride bıraktıklarına ve bu acıya ortak olan, şehit ailelerinin acılarını acısı bilen yüce Türk milletine Allah(c.c) sabır versin.

  Ardından bakarken gözü yaşlı şehidim, bil ki ; unutmak tükenmektir sizler asla unutulmayacaksınız biz Mehmet'ler de asla tükenmeyeceğiz !.. Sizleri vatanınızdan, eşlerinizden, yavrularınızdan, ailelerinizden, sevdiklerinizden alanlardan, sizleri Türk milletinin bağrından kopartanlardan elbet hesap soracağız.

  '' Allah(c.c) doğruyu söyleyenlerle beraberdir. ''

19 Mart 2012 Pazartesi

Nevruz Bilinçsizliği

  Sözlükte eski takvimlere göre yılın ve baharın ilk günü sayılan, Mart'ın 21 ine rastlayan gün olarak tanımlanan Nevruz Bayramı [1] kutlamaları sadece Türkiye'de değil milli veya resmi olarak 23 ülkede kutlanan manalı bir bayramdır. [2]
 
  Türklerde Nevruz , Türklerin Ergenekon'dan demir dağı eriterek çıkmalarını , baharın gelişini , doğanın uyanışını temsil eder. Kürtlerde Nevruz , baharın gelişini temsil eder, Demirci Kawa Efsanesi'ne dayandırılır. [3]
 
  Gelelim günümüz kutlamalarına. Kürtçü ( PKK ya alenen destekçi ) ideolojide olan bölücü zihniyet, Kürtlerin 1000 yıllık '' Nevruz Bayramı '' ını mülevves ve sefihane gayeleri doğrultusunda  Nevruzun '' terör eylemi '' ne dönüştürülmesi, devletin kamu kurumlarının ve mallarının yakılıp yıkılması, bebek katili Öcalan'ın posterlerinin açılması, özgürlük ve savaş naraları atılması  [4]  , çevreye yüksek maliyette zarar verilmesi [5] elbette kutlama olamaz. Sözde kutlamalarla çıkarttıkları olayları lehlerine çekmeye çalışmalarını görmezden gelip, '' Nevruz sadece Türklerindir !.. Kürtler neyi sahipleniyor !:. '' dememeliyiz. BDP'nin bu terör ve bölücülük kokan sözde kutlamalara neden 18 Mart'ta başladığına da dikkat çekilmeli. BDP'liler madem Kürtlerin haklarını savunuyorlar(!), peki bilmiyorlar mı ki Kürtlerde Nevruz 21-22-23 Mart tarihlerinde kutlanır !.. BDP'nin bu tutumunu bütün Kürtlere yıkıp , bütün Kürtleri suçlamamalıyız. Herkes bu bilinçle hareket etmeli. Kürt kökenli vatandaşlarımız, oyuna alet olmayın. Sizleri ateş çemberine sokanları, Mehmetçiğimize kahpece sıktığı kurşunlar gibi sizlerin de çocuklarınıza kalleşçe pusu kurup, yavrularınızı vuran eli kanlı PKK adına rızkınızı vergi olarak alanları , bu PKK'nın siyasi sözcülüğünü alenen yapan BDP'nin nasıl insanlık dışı suça ortak olduklarını görün.

  Herkes bilmelidir ki Nevruz ne sadece Kürtlerin bayramı ne de sadece Türklerin bayramı. İnisiyatif kimsenin değil. Herkes için ortak olan ya da olmayan manalarla dolu bir bayram Nevruz. Türk milleti eğer gerçekten de sağlam bir beka istiyorsa Kürtleri bu kirli oyunun içine çekip, Türk milletini birbirine düşürmeye çalışan bu sefil sürüsünün hakkından el birliği ile gelmeli, ehemmiyeti yüksek olan bu konuda bütün olmalıdır.

  Türk milletinin Nevruz Bayramı kutlu olsun..

  '' Allah(c.c) doğruyu söyleyenlerle beraberdir. ''



[1]  http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.4f6779a3978127.60685130

[2]  http://tr.wikipedia.org/wiki/Nevruz

[3]  http://tr.wikipedia.org/wiki/Demirci_Kawa_Efsanesi

[4]  http://www.cnnturk.com/2012/turkiye/03/18/istanbul.ve.diyarbakirda.nevruz.gerginligi/653589.0/index.html

[5]  http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=23272