21 Mart 2012 Çarşamba

Nevruz Terörü ve Gerçekler

  Bölücü terör örgütü yandaşları Nevruz'u sonunda amaç dışına çıkartmayı başardılar. Daha önceki yazıdada belirttiğim gibi Kürtlerde Nevruz baharın gelişini temsil eder. [1] Her karışında Allah için, Kur'an için, vatan için, bayrak için can veren şehitlerimizin, atalarımızın kanlarının olduğu bu toprakları parçalayıp, devlet içi devlet kurmayı ( istenilen önce özerklik ardından bağımsız toprak ) [2] , eli kanlı terör örgütünün paçavra bayraklarını taşıyıp onların lehine slogan atmayı, devletin kamu mallarına ve çevreye büyük maddi zarar vermeyi , devlete baş kaldırmayı , polisimize kurşun sıkıp onu şehit etmeyi [3] temsil etmez  !..
 
  Aklı selim olan herkesin bildiği üzere PKK'nın siyasi kanadı olan BDP yine '' küresel çıkarlar doğrultusunda '' fitne tohumlarını ekti. Özgürlük ve savaş çağrıları , onların deyimiyle '' Serhildan '' ı [4] harekete geçirmek , Türkiye Cumhuriyeti'ne baş kaldırmak için ülkemizin yerinde izinsiz yasa dışı gösteriler düzenlediler. Olaylar aldı başını gitti. İpin ucu daha fazla kaçmadan Kürt kökenli vatandaşlarımız gerçeği görmeli , doğru ile yanlışı birbirine karıştırmamalıdır. Türk milleti toprağı ile, bayrağı ile, ezanı ile, Kur'anı ile, insanı ile parçalanamaz bir bütündür. Sizlerin evlatlarınızı zorla dağa PKK kamplarına götüren [5] hainlere, kızlarınızı Siirt'te vahşice katleden [6] , evlatlarına kalkan olan Nesibe Belgin'i katleden [7] cani PKK'lıları ve geçmişte sizlerin yaşadıkları köy baskınlarını , çocukların kadınların vahşice katledilmesini görmezden gelmeyin. Dostu ağlatırken , düşmanı güldürmeyin.

  İzmit'teki izinsiz BDP yürüyüşünde kızını yürüyüşte görüp sinir krizi geçiren annenin Sebahat Tuncel'e attığı tokat çok şey ifade ediyor. [8] Şırnak'ta yürüyüş yapan PKK yandaşlarını tekme tokat döven esnaf çok şey ifade ediyor. [9] Kürt vatandaşlarımız PKK'ya ve onun sözcülüğünü yapan herkese tepkisini göstermelidir. Bu tepkilerin devamı gelmelidir. Eli kanlı terör örgütünün el birliği ile bitirilmesi için bu şarttır.

  Gelecek vatanına bağlı , bayrağını seven insanlarla şekillensin.

  Ayrıca bugün Cudi Dağı'nda çıkan çatışmada şehit olan 5 polisimize Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum. Ruhları şad , mekanları cennet olsun.

  '' Allah(c.c) doğruyu söyleyenlerle beraberdir. ''





[1] http://erkintufan01.blogspot.com/2012/03/nevruz-bilincsizligi.html

[2] http://www.haberiniz.com.tr/yazilar/haber45953-Zana_Kurtlere_Ozerklik_Yetmez.html

[3] http://www.etikhaber.com/content/view/112370/50/

[4] http://www.uludagsozluk.com/k/serhildan/

[5]  http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/03/20/daga-gonderilen-dort-cocuk-yakalandi

[6]  http://www.sondakika.com/haber-pkk-lilar-4-kizi-vahsice-oldurmus-3010775/

[7]  http://www.cnnturk.com/2011/turkiye/11/01/bingoldeki.canli.bomba.pkkli.cikti/635298.0/index.html

[8] http://www.etikhaber.com/content/view/112413/50/

[9]  http://www.etikhaber.com/content/view/102284/38/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder