20 Mart 2012 Salı

Ardından Bakarken Gözü Yaşlı Şehidim...

  Afganistan-Kabil'de 17 Mart tarihinde vuku bulan askeri helikopterimizin düşmesi sonucu 12 askerimiz şehit oldu. Ne dersek diyelim , gidenleri geri getirmiyor bizlere ama başka gidenlerimizin olmaması için, başka ocakların sönmemesi, yüreklere yeniden kor düşmemesi için yapılabilecek çok şey var.  İlk olarak yapılması gereken ivedilikle başka ülkelerde görev yapan bütün askerlerimizin kendi topraklarımıza geri çekilmesi hemen ardından da Türkiye'nin haçlı ordusu NATO'dan tamamen ayrılması gerekir.

  12 şehidimiz için bugün saat 10:00 da Ankara Mamak'ta tören yapılacak. Törenden sonra 7 şehidimiz memleketinde, 5 şehidimiz de Kocatepe Cami'sinde kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verilecek. Şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun. Ailelerine, geride bıraktıklarına ve bu acıya ortak olan, şehit ailelerinin acılarını acısı bilen yüce Türk milletine Allah(c.c) sabır versin.

  Ardından bakarken gözü yaşlı şehidim, bil ki ; unutmak tükenmektir sizler asla unutulmayacaksınız biz Mehmet'ler de asla tükenmeyeceğiz !.. Sizleri vatanınızdan, eşlerinizden, yavrularınızdan, ailelerinizden, sevdiklerinizden alanlardan, sizleri Türk milletinin bağrından kopartanlardan elbet hesap soracağız.

  '' Allah(c.c) doğruyu söyleyenlerle beraberdir. ''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder