15 Haziran 2012 Cuma

Diyalogculara sıradaki ders "İslam'da Tebliğ" !


Tarihin tozlu sayfalarında eskitilmemesi gereken bir haber.

'' Dinler arası diyalog olmaz ! ''

Mehmet Görmez'in bunu dile getirirkenki ruh hali nasıldı bilemiyorum ama duruma "kişisel" olarak son noktayı koymuş.

Astana'da düzenlenen 4. Semavi ve Evrensel Dinler Konferansı'nda konuşan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez bu sözlerinin akabinde '' Din adamları arasında diyalog olur. '' demiş ve diyaloğun tanımını doğru olduğu şeklinde yapmıştır.

Herkes takdir etmeli ki Dinler arası diyalog zırvası "Vatikan" merkezli yürütülen , İslam devletlerine bomba yağdıran Haçlı ordusuna "günah çıkartmak" amaçlı kurulan , Fethullah Gülen'in de "eş başkan" olduğu bir oluşumdur.

" Kur'an-ı Kerim var oldukça müslümanlarla diyalog zor. " diyen Dinler arası diyalog kurulu başkanı Kardinal Tauran'ı bir kenara itmeyin. Çünkü diyalogcuların kilisede okuttukları ezanda '' Eşhedü enne Muhemmeden resulullah. '' kısmı çıkartıldı !

Bu peygamber efendimize (sav) ve İslam'a alenen hakarettir.

Bu Ezan-ı Muhammed'e "Vatikan güncellemesi" yapmaktır !

Vahi bir konu halinde tohumlanma gayesindeki bu hayırsız birleşmenin yasak bir meyvesi oluşmadan bir an önce son bulması için gerekli adımların atılması çağrısı her müslümanın boynunun borcu olmalıdır.

Mehmet Görmez'den tek bir ricam var ; "İslam'da tebliğ" konusunun "dinler arası diyalog" zihniyeti ile nasıl örtüşmediğini lütfen açıklayınız

'' Allah(c.c) doğruyu söyleyenlerle beraberdir. ''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder